ALL ON 4 ili ALL ON 6

ALL on 4 – idealno rješenje za ljude koji su izgubili sve zube!

U jednom posjetu stomatologu do savršenog osmijeha...

Protetsko rješenje za ljude koji su nizom godina izgubili svoje zube ili ih moraju vaditi zbog stanja u kojem se nalaze. Uz tehniku All on 4 izgradnje zubnog mosta, zaboravite za proteze i poteškoće u kojima ste se do sada nalazili.

Najbrže je rješenje potpune rekonstrukcije čeljusti i izvodi se u samo 1 dan. Vade se preostali zubi ukoliko ih ima, kao i korjeni zuba, odstranjuju se granulacije i ciste ukoliko ih ima, ugrađuju se implantati, postavlja nadogradnja i privremeno protetsko rješenje.

All on 4 metoda izrade zubnog posebna je po tome što se fiksni most postavlja na samo 4 implantata. 4 implantata raspoređena su ravnomjerno u čeljust i to dva s prednje strane čeljusti, a dva bliže stražnjem dijelu. Ugrađeni implantati sprječavaju savijanje konačnog protetskog rada. Kroz sljedećih 14 dana obavlja se kontrolni pregled kako bi se utvrdilo da su implantati u procesu oseointegracije.

Nakon navedenog procesa, kada je utvrđeno da su implantati potpuno srasli s kosti, izrađuje se konačan protetski rad, zubni most, od visokokvalitetnih materijala!

Riješite se bezubosti samo jednim posjetom stomatologu!

Vaš Estetic smile...

Back to Top