O NAMA

Estetic smile poliklinika je iz koje izlazite sretni!

Stručnim usavršavanjem smjestili smo se u vrh estetske stomatologije...

Dr.dent.med Tina Delonga bavi se estetskom stomatologijom, implantologijom i ostalim stomatološkim uslugama preko 15 godina. Zajedno sa stručnim osobljem konstantno vrši usavršavanja u znanje i rad, a svojim pacijentima nudi isključivo najbolju uslugu.

Nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, dr.dent.med Tina Delonga radila je u privatnoj ordinaciji, nositelj je koncesije i nakon brojnog stečenog iskustva, na radost pacijenata otvara svoju stomatološku polikliniku.

Iskustvo, kvaliteta i znanje definiraju rad dr.dent.med Tine Delonge i tima Estetic smile-a

Tim Estetic Smile-a sastoji se od stomatoloških stručnjaka, liječnika, specijalista i asistenata koji svojim znanjem pružaju sve stomatološke usluge. Osim vrhunske usluge stomatoloških stručnjaka važna je i dijagnostika u koju je konstatno ulaganje od iznimne važnosti. Ergonomski prilagođene stomatološke jedinice pružaju iznimnu udobnost pacijentu. Nadalje, CAD-CAM tehnologija, RVG uređaji samo su neke od kvaliteta koje Estetic smile pruža svojim pacijentima. Pacijentima su udobnost, ljubaznost i oslobađanje straha od stomatologa važni, ako ne i presudni i upravo to je ono što su prepoznali u Estetic smile-u.

Stomatologija je složena grana medicine u kojoj svaki liječnik ima određeni izazov. Izazovi u koje se dr.dent.med Tina Delonga rado upušta su komplicirani protetski zahvati.

Svakom pacijentu pristupamo individualno i posvećujemo dovoljno vremena kako bi izašao iz ordinacije s osmijehom na licu.

Poklonite nam i Vi povjerenje - potpuno bezbolno riješite se stomatoloških tegoba ili pak uljepšajte svoj osmijeh u Estetic smile-u!

Back to Top