ORTODONCIJA

Nemojte se stidjeti svog osmijeha...

Želite ispraviti zubne anomalije a da se pritom aparatić ne vidi?

IMAMO RJEŠENJE ZA VAS . . .

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi, ali i čeljusti. Nepravilnim zubima nije narušena samo estetika, već nastaje cijeli poremećaj žvačnog sustava ukoliko zubi nisu u povoljnom položaju. Nadalje, nerijetko se kod osoba s nepovoljnim položajem zubi pojavljuje karijes, jer naprosto je nemoguće očistiti nedostupna mjesta zbog položaja u kojem se zubi nalaze.

Terapija ortodoncije podrazumijeva postavljanje zubi u pravilan položaj, a napretkom medicine danas se problem nepravilnih zubi rješava trajno.

Estetic Smile nudi Vam FISKNU ili MOBILNU ortodontsku terapiju. Ovisno o anomaliji koja je obuhvatila Vaše zube u mogućnosti smo Vam pružiti odgovarajući tretman. Nadalje, materijali koje koristimo u terapijama kvalitetni su, od renomiranog proizvođača ortodontske opreme – American Ortodontics.

INVISALIGN – potpuno nevidljiv aparatić za zube!

Invisalign predstavlja inovaciju u ortodonciji. Ispravlja Vaše zube potpuno nevidljivo jer je proziran i Vaši zubi će s vremenom postati savršeni!

Ukoliko Vam je nošenje aparatića predstavljalo nelagodu sada se više ne morate brinuti o tome jer Invisalign aparatić za zube nitko ne primjećuje!

Back to Top