Zubne krunice i zubni mostovi

Zubne krunice – vrhunski protetski nadomjestak!

Najčešće protetsko rješenje estetskom ili pak funkcionalnom oštećenju zubi, upravo su keramičke krunice. Protetski su nadomjestak koji obuhvaća cijeli opseg zuba. Pružaju potpuno prirodan izgled zuba koji zadovoljavaju visoke kriterije estetske stomatologije. Ispravljaju izgled i boju zuba, kao i estetske nedostatke.

Kada liječnik dentalne medicine procjeni da je zub oštećen u tolikoj mjeri da se ne može ispunom ispraviti oblik, nepravilnost ili oštećenje, tada su rješenje keramičke krunice.

Krune se mogu ugraditi i na zubne implantate kako bi u potpunosti zamijenili prirodni, izgubljeni zub.

Razlikujemo 3 vrste keramičkih kruna i to su:

metal keramičke krune, zircon keramičke krune, potpune keramičke krune

 

Zubni mostovi – u potpunosti zadovoljavaju estetiku!

Most je protetski nadomjestak kojim se u potpunosti vraćaju izgubljene funkcije, glasovne i žvačne, koje ste izgubili zajedno s zubitkom zubi.

Za razliku od krunice, koja nadomješta jedan izgubljeni zub, rješenje kod djelomične bezubosti je most. Izrađen od suvremenih materijala koji omogućuju tehničaru i stomatologu da oblikom i bojom postignu sklad mosta.

Takvim načinom postižemo prirodan izgled zuba.

Estetic smile nudi Vam nekoliko rješenja za nadomjestak izgubljenih zubi, a sve s vrhunskim materijalima i uređajima. Poklonite nam povjerenje i ponosno pokažite svoj osmijeh!

 

Back to Top